Storstädning Stockholm

08-640 99 36
[email protected]
Kort om Aqua Cleaning AB

Aqua Cleaning AB huvudkontor
Hammarby Allé, 159 120 65

Innehar F-skattesedel
Org.nr 556812-6147Kontakta oss på

Telefon nr: 08-640 99 36
Anita Lindholm: 070 775 7003
Email:


Priser och Utförande


Kontorstädning utförs efters kundens behov en gång i veckan eller varannan vecka. Följande moment ingår, och självklart skräddarsyr vi ett upplägg tillsammans med er som passar just ert kontor.


 

Alla rum


Golv och mattor dammsugs. Senare fuktmoppar vi golvet och de ytor där fuktmoppning bör användas. Borttagning av fläckar på lister, dörrar och väggar mm. Dammtorkning av fria ytor på skrivbord, bokhyllor och fönsterbrädor, väggkontakter och strömbrytare avtorkas och papperskorgar töms och fräschas upp.

Toalett


Rengöring av handfat och toalett in- och utvändigt. Kranar, vattenledningar speglar och badrumsskåp mm rengörs. Avtorkning av belysning och övriga ytor.

Kök


Skåp, lådor och bänkar rengörs utvändigt samt diskbänk/kranar, bord och stolar avtorkas. Mikrovågsugn rengörs in- och utvändigt. Rengöring görs också in- och utvändigt i skåp där sopbehållare finns. Rengöring av kylskåp utvändigt och torkning av vitvaror och köksfläkt räknas också in som en del av arbetet. Men så klart skräddarsyr vi också denna rengöring ifall övrig städning tillkommer.Aqua Cleaning tilhandahåller..


Vi på Aqua Cleaning tillhandahåller städmaterial för kontorsstäd. Andra material som dammsugare, toalettpapper och pappershandukar mm kan levereras av Aqua Cleaning för en extra kostand.Priset för kontorstädning


Priset för storstädning varierar beroende på yta och hur upplägget av städningen ser ut. Ni är välkomna att höra av er till oss med information om ert kontor och behov så räknar vi snabbt ut en kostnad.

Miljöarbete

För att vår storstädning i Stockholm ska bli optimal och modern använder vi miljövänliga och skonsamma rengöringsmedel när vi städar..


Läs mer

Priser och utförande

Varje hem är olika. Därför utför vi städningen beroende på vad kunden vill. Därför offereras också tjänsten. Hör av er med information så återkommer vi med pris..


Läs mer

Erbjudanden

Just nu har vi ett erbjudande där våra kunder får gratis fönsterputs vid storstädning i Stockholm..


Läs mer

Varför oss?

Vi skräddarsyr ett uppläg som passar kunden och där vi har som mål att alla våra kunder ska känna sig trygga och nöjda! vi har därför också alltid samma städare/städerskor.


Läs mer